Profesjonalne mieszarki (mieszalniki), oferowane przez MASZ Gliwice, sprawdzą się w zakładach przetwórstwa spożywczego, w garmażerii, a także w restauracjach i innych punktach gastronomicznych. Urządzenia przeznaczone są do dokładnego mieszania składników surówek warzywnych. Mieszałki znacznie ułatwiają pracę i znacząco podnoszą jej wydajność. Cyfrowy panel dotykowy sprawia, że sterowanie i programowanie mieszarki do surówek jest bardzo proste, dodatkowo panel umożliwia zapisywanie procesu miesienia. Dzięki przełącznikowi na tryb manualny mieszałka może pracować także w razie awarii systemu elektronicznego lub awarii prądu. Jako doświadczony producent sprzętu gastronomicznego oferujemy jedynie najwyższej jakości urządzenia. Dzięki innowacyjnym rozwiązaniom technologicznym nasze mieszałki do surówek pracują cicho i są energooszczędne. Przemyślana konstrukcja sprawia, że mieszalniki są łatwe do utrzymania w czystości.
W ofercie MASZ Gliwice znajdą Państwo mieszałki do profesjonalnego zastosowania, o różnych pojemnościach dzieży – wśród dostępnych modeli można z łatwością wybrać mieszarkę do surówek, która będzie odpowiednia do zapotrzebowania danego zakładu czy punktu gastronomicznego. Proponujemy solidne mieszalniki, wykonane z wysokiej klasy materiałów (korpus ze stali kwasoodpornej lub stali lakierowanej; dzieża spirala, zgarniacz ciasta i druciana pokrywa dzieży ze stali kwasoodpornej). Urządzenia są łatwe w eksploatacji, bezpieczne w obsłudze, szybko i dokładnie mieszają wszystkie składniki. Nasze mieszalniki wyprodukowane zostały zgodnie z obowiązującymi normami CE. Posiadamy mieszarki do surówek z dzieżą stałą i z dzieżą wyjezdną, w których pojemność dzieży, w zależności od modelu, waha się od kilkudziesięciu do kilkuset litrów.