Linia do krojenia – dlaczego jest tak istotna w nowoczesnym piekarstwie?Linia do krojenia to podstawowy element wyposażenia piekarni, który zwiększa...
blog-piekarniczy-cukierniczy
Mieszałka ze stali kwasoodpornej – Dlaczego warto zainwestować w mieszałkę
Mieszałka ze stali kwasoodpornej? - Dlaczego warto zainwestować w mieszałkę? Mieszałka ze stali nierdzewnej? W branży przetwórstwa żywności począwszy od...
Komis piekarniczy – czy warto kupić używane maszyny piekarnicze?
Komis piekarniczy - Zakup maszyn piekarniczych to poważna inwestycja, która wpływa na rentowność, a także jakość produkcji. Właściciele piekarni często...
Najczęstsze błędy przy obsłudze maszyn piekarniczych
Obsługa maszyn piekarniczych - Najczęstsze błędy Obsługa maszyn piekarniczych - Nowoczesne maszyny piekarnicze to ogromne wsparcie w piekarni, ponieważ zwiększają...
Social media w piekarnictwie – Nowe kanały
Kanały social media jako narzędzie komunikacji z klientami Kanały social media rozwijają się dynamicznie, ponieważ dają realne efekty. Co więcej,...
Jak zautomatyzować produkcję pieczywa przy pomocy nowoczesnych maszyn?
Automatyzacja w Piekarni - Jak zautomatyzować produkcję pieczywa? Automatyzacja w piekarniach to dobry krok ku przyszłości. Ponieważ współczesne piekarnie stoją...
Kiedy pizza smakuje lepiej
Sekret idealnego smaku pizzy - Kiedy pizza smakuje lepiej?Pizza to jedno z najpopularniejszych dań na świecie, a także uwielbiane przez...
Mieszałka czy miesiarka – synonim czy istotna różnica w nazewnictwie?
Mieszałka czy Miesiarka – podstawowe informacje Mieszałka stosowana jest głównie do mieszania składników. Jednak w praktyce często używana bywa zamiennie z...
Najdziwniejsze dodatki do pizzy z całego świata
Najdziwniejsze dodatki do pizzy z całego świataPizza to danie znane niemal na całym świecie, a także uwielbiane przez wiele osób....
Pizza a pora roku – co warto zamówić latem, a co zimą?
Pizza a pora roku – co warto zamówić latem, a co zimą? Pizza to danie lubiane przez wiele osób, jednak...